Invajo - Events tool

Varför lyckas vi inte genomföra strategin?

Creative House
Älvtomtagatan 12-14, Örebro
Visa på karta
18 september 2019
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Frontit
Boka/OSA
Plats
Creative House
Datum
18 september 2019
Tid
07:30 - 09:00

Varför lyckas vi inte genomföra strategin?

Idag misslyckas sju av tio strategier. Det är inte så konstigt när statistiken visar att 95% av medarbetarna inte förstår hur de ska kunna leverera mot strategin i vardagen. Vad är det då som gör att vi ständigt skapar strategidokument men oftast missar att visualisera hur alla delar hänger ihop? Varför glömmer vi alltför ofta att ge alla i verksamheten rätt förutsättningar att realisera strategin? Detta är några av de frågeställningar vi kommer att belysa under vårt seminarium i september.

Välkommen till ett inspirerande och kostnadsfritt seminarium där vi kommer att titta på nuläget och vilka utmaningar vi står inför. Du kommer att bli guidad igenom de viktigaste framgångsfaktorerna för att din strategi ska bli verklighet. Vi belyser hur du effektfullt kan visualisera strategin och hur du kan ta strategin till hjälp för att göra rätt saker och prioriteringar. Vidare kommer vi gå igenom hur du arbetar aktivt med förändringsledning och kommunikation i verksamheten för att få alla med sig i strategigenomförandet.

Strategier kan realiseras på många olika sätt och på detta seminarium ger vi dig förslag på metoder för att lyckas ta fram en ny strategi eller revidera eller analysera en befintlig. Det är hög tid för oss alla att bli framgångsrika med strategigenomförandet.


Seminariets talare
Talare är Maria Kleringer och Peter Bäversten, konsulter med lång erfarenhet av strategiskt arbete och portföljstyrning.


Onsdag 18 september
                               
07:30    Registrering och frukost                        
08:00    Seminarium                               
09:00    Eftersnack för de som vill och kan


Välkommen!


Seminariet är särskilt intressant för dig som är nyfiken eller rent av brinner för dessa frågor och som arbetar i ledande position eller har en roll med uppdrag att driva den här typen av frågor.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag vill delta!
17 sep 2019 (23:59)
0
Frontit använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Frontit. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Frontit samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.