Invajo - Events tool

Värmande AW hos Frontit

Frontit Västerås
Slottsgatan 7-9, Västerås
Visa på karta
26 november 2019
16:30
Lägg i kalender
Arrangör
Frontit
Boka/OSA
Plats
Frontit Västerås
Datum
26 november 2019
Tid
16:30

Välkommen på Värmande AW hos Frontit

Den 26 november välkomnar vi dig till en Värmande AW, som värmer både dig och någon behövande. Inträdesbiljetten är att du tar med dig ett vinterplagg som någon får nytta av nu när det blir kallare. Det finns många som behöver vinterplagg (jackor, sovsäckar, varma stövlar och mössor) och med Stadsmissionens hjälp ser vi till att någon som behöver får en varmare vinter.

Vi bjuder på värmande soppa, nybakat surdegsbröd och trevlig samvaro hos oss från klockan 16.30.

Du kan lämna en värmande sak hos oss denna dag även om du inte har tid att komma på AW, det behöver du inte anmäla dig för att göra. Vi tar tacksamt emot kläddonationer på kontoret från klockan 13.

Frontit och Västerås Stadsmission hoppas på att tillsammans med er bidra till insamlingen och på så sätt hjälpa de som behöver lite värme och omtanke i vinter. Mer information om Stadsmissionen och deras verksamhet finns här.

Välkommen!
 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Ja tack, jag kommer!
25 nov 2019 (16:30)
0
Frontit använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Frontit. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Frontit samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.