Invajo - Events tool

Konsten att lyssna på sina kunder

Frontit - Stockholm
Ludvigsbergsgatan 20, Stockholm
Visa på karta
5 februari 2019
15:30 - 18:00
Lägg i kalender
Arrangör
Frontit
Boka/OSA
Plats
Frontit - Stockholm
Datum
5 februari 2019
Tid
15:30 - 18:00

Konsten att lyssna på sina kunder

En berättelse om hur du skapar en kundbesatt organisation

Dina kunder är nyckeln till framgång för din organisation. Utan kunder skulle du inte ha försäljning eller intäkter - eller någon affär alls.  Många organisationer misslyckas med att bygga sin verksamhet kring detta faktum. Ledningen lyckas inte kraftsamla hela organisationen kring kundperspektivet och missar därmed både nya affärer och innovation av nya tjänster.
 
Undersökningar från flera av de stora managementbolagen visar att de som lyckas med att skapa en kundcentrerad organisation är långt mer lönsamma än de som inte lyckas. Det är därför kundcentrering bör vara en ledningsfråga.

Hur ska vi ta oss an utmaningen att skapa en kundcentrerad organisation eller lyfta vår organisation ytterligare en nivå? Hur får vi arbetet med kundinsikter att löpande genomsyra hela vår organisation och hur säkerställer vi att strategiska beslut baseras på detta?
 
Frontit bjuder nu in till ett kostnadsfritt seminarium i detta högaktuella ämne. Vi kommer att titta på hur man i en ledande position bör ta sig an dessa frågor, med syfte att säkerställa affärsnytta och bli dubbelt så effektiva, det vill säga uppnå både yttre och inre effektivitet.

 

Under seminariet kommer vi att prata om:

  • Hur kundinsikter används för att fatta beslut och vem som tar dem
  • Hur kundinsikter används för att skapa nya affärer och innovationskraft
  • Hur vi får vår organisation att effektivt leverera resultat baserat på kunddata


Välkommen!


Seminariets talare
Talare är Anette Lovas och Pernilla Zetterberg, konsulter med lång erfarenhet av digital affärsutveckling, ledarskap och förändringsarbete med fokus på kundnytta!

 

Tisdag 5 februari:                                 
15:30    Registrering                             
16:00    Seminarium                               
17:00    Mingel och AW                          


Seminariet är särskilt intressant för dig som är nyfiken eller rent av brinner för dessa frågor och som arbetar i ledande position eller har en roll med uppdrag att driva den här typen av frågor.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag vill delta!
4 feb 2019 (23:59)
0
Frontit använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Frontit. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Frontit samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.