Invajo - Events tool

Konferens om arbete mot rasism för offentliganställda

Clarion Hotel Stockholm
Ringvägen 98, Stockholm
Visa på karta
5 december 2019
08:30 - 16:30
Lägg i kalender
Arrangör
Forum för levande historia
Boka/OSA
Plats
Clarion Hotel Stockholm
Datum
5 december 2019
Tid
08:30 - 16:30

Om konferensen

Forum för levande historia har i uppdrag från regeringen att samordna den nationella planen mot rasism, liknande former av fientlighet och hatbrott samt att fortbilda yrkesverksamma i offentlig sektor i frågor om rasism.

Vi vill önska dig och dina kollegor varmt välkomna till en konferens som ger grundläggande kunskap om rasism och exempel på det arbete som utförs i offentlig sektor för att förebygga och motverka rasism.

Konferensen leds av journalisten Anna-Lena Lodenius som har mångårig erfarenhet av arbete mot våldsbejakande extremism och rasism. Vid konferensen deltar ansvarig minister Åsa Lindhagen för att prata om regeringens ambitioner på området. Representanter från myndigheter och kommuner delar med sig av lärdomar och erfarenheter från sitt arbete mot rasism. Deltagare kommer också få utbyta erfarenheter med andra offentliganställda.

Var? Bankettsalen på Clarion Hotel, Ringvägen 98, Stockholm.

När? 5 december 2019, 08.30-16.30 (Frukostsmörgås och registrering 08.30-09.30).

Vem? Du som arbetar som handläggare, strateg, chef eller är förtroendevald vid statlig myndighet eller kommun. Sprid gärna inbjudan till dina kollegor! Tänk på att inte vidarebefordra din egna inbjudan eller bokningsbekräftelse. Använd knappen "Skicka inbjudan vidare" längst ned på denna sida för att sprida inbjudan vidare till dina kollegor. 

Hur? Bokar din plats på konferensen gör du i formuläret nedan. Anmälan är bindande. Avbokning sker via länk i bekräftelsen.

Kostnad? Kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Konferens om arbete mot rasism för offentliganställda
11 nov 2019 (23:59)
Stängd
Forum för levande historia använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Forum för levande historia. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Forum för levande historia samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.