Invajo - Events tool Get people together
Arrangör
Form/Design Center
Plats
Lilla torg 9
Datum
20 september - 18 november 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

SAK-KUNSKAP – Designpedagogisk lektion

Välkommen att boka en designpedagogisk lektion på Form/Design Center för årskurs 4–6.

Ett besök på Form/Design Center ger bredare perspektiv på ämnen som teknik, samhällskunskap, historia och bild. Vår designpedagogiska lektion SAK-KUNSKAP för årskurs 4–6 är anpassad för att väcka elevernas intresse kring designens roll i vårt samhälle genom samtal och övningar.

Syftet med lektionen är att öppna upp för en dialog kring design och designens roll i skapandet av våra livsmiljöer samt uppmuntra till kritiskt tänkande kring konsumtion och produktion. Lektionens mål är att lära eleverna förstå kopplingar mellan material–teknik, handgjort–maskintillverkat, lokalt–globalt och kostnad–hållbarhet.

Vi håller lektionen under ett flertal datum i september, oktober och november. Passa på att boka så snart som möjligt då vi kan ta emot en klass per tillfälle och tiderna kan ta slut. Om det inte finns en tid som passar, kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar er.

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Form/Design Center använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Form/Design Center. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Form/Design Center samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.