Invajo - Events tool

Certifieringskurs brandtätningar Malmö Hösten 2021

Scandic Segevång
Segesvängen, Malmö
Visa på karta
16 september 2021
09:00
Lägg i kalender
Arrangör
FireSeal AB
Boka/OSA
Plats
Scandic Segevång
Datum
16 september 2021
Tid
09:00

Funderar du på att utbilda dig själv eller dina anställda inom brandtätning?

Som certifierad brandtätningsinstallatör får du ytterligare en konkurrensfördel. Att brandtäta utan nödvändig kunskap innebär en risk för såväl byggnad som människor, och många som inte har fullgod utbildning blir också underkända i sina tätningar.

Genom att certifiera dig får du en komplett utbildning i våra system och du lär dig såväl de teoretiska kunskaperna som det praktiska montagearbetet. Efter genomförd utbildning är du certifierad brandtätningsinstallatör och kommer veta hur du ska genomföra godkända tätningar som håller hög kvalitet.

I priset ingår lunch och kaffe. Kom ihåg att uppge eventuella allergier eller intoleranser som vi bör veta om i samband med lunch eller fika!
Vi erbjuder förskottsbetalning via kort eller betalning mot faktura, som skickas ut efter genomförd certifiering.
Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Certifierad Brandtätningsinstallatör Malmö
9 sep 2021 (23:59)
2700.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
FireSeal AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av FireSeal AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, FireSeal AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.