Plats
Online
Datum
9 juni 2020
Tid
13:00 - 14:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till Audiovisual Talks!

- Ett inspirationsforum för dig som är verksam inom film, tv och rörlig bild

Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

Den 9 juni arrangeras säsongens sista Audiovisual Talks, och vi gästas denna gång av Olle Tholén från Crazy Pictures, i en exklusiv master class om ett svenskt filmbolags resa från virala framgångar på Youtube till att skapa sin första guldbaggenominerade långfilm, en internationell succé såld till 100 länder.

Filmen "Den blomstertid nu kommer" startade som ett Kickstarterprojekt och slutade i stor succé med över 100 000 svenska biobesökare och internationell försäljning till över 100 länder. Vi får här höra mer om hur de skapade denna unika debutlångfilm och om att skapa en independentfilm på sina egna villkor - - i med- och motgång - från idé till lansering. Läs mer om seminariet här >


Seminariet är helt kostnadsfritt men registrering krävs, anmäl dig nedan. Länk till online-mötet skickas ut dagen innan.


Varmt välkommen! 


Audiovisual Talks 
är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - FilmFilmbasen/Film StockholmFilm i SkåneFilmregion SydostNorrköpings Filmfond , FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.


LÄS MER OM AUDIOVISUAL TALKS HÄR >