Invajo - Events tool Skapa event gratis

Ta ditt ledarskap till nästa nivå!

FEN:s kontor
Engelbrektsgatan 35 b, Stockholm
Visa på karta
14 november 2018
07:30 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Female Engineer Network
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
FEN:s kontor
Datum
14 november 2018
Tid
07:30 - 10:00

Ta ditt ledarskap till nästa nivå!

Är du kvinna och ny som chef, eller har du ambitioner att bli chef inom ingenjörsbranschen?

Under våren lanserande vi "Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!", nu följer vi upp med att introducera chefseminariet "Ta ditt ledarskap till nästa nivå!" i samarbete med E.ON.

Hur kan jag leva efter mina egna värderingar, växa som individ, i min yrkesroll och samtidigt bidra till organisationens mål? Som deltagare på vårt seminarium om tillitskapande ledarskapsbeteenden kommer du få en grundläggande kunskap om hur hjärnan fungerar, vilka beteenden som orsakar stress och vilka som skapar positiva reaktioner hos medarbetare. Du får konkreta verktyg att använda direkt i ditt ledarskap samma dag, som kommer att öka din ledarskapsförmåga och ge dig gladare och mer produktiva medarbetare. Du blir dessutom inspirerad och har chansen att få dina frågor om ledarskap besvarat av en av Sveriges främsta ledarutvecklare och psykolog.

- Lär dig hur du kan använda senaste hjärnforskningen för att lyckas på jobbet som chef!

Medarbetare som känner sig uppskattade av sin chef eller kollega har färre sjukdagar, bättre immunförsvar och förbättrad arbetsnöjdhet. Medan individer som uppfattar sig ignorerade eller avvisade, istället visar hög aktivitet i den del av hjärnan som är associerad med fysisk smärta, vilket också resulterar i depression, stress eller utbrändhet. Som chef är det viktigt att veta hur just du kan skapa energi, arbetsglädje och tillit. Studier har påvisat att arbetsplatser som har en förtroendegivande kultur har fler motiverade medarbetare. En tillitsfull relation med dina medarbetare gör dessutom att du kan ägna dig mer tid åt målstyrning och mindre åt att ge detaljerade instruktioner.

 

Under seminariet får du möjligheten att...

  • Träffa och nätverka med kvinnliga chefer inom din bransch
  • Kvalificerad rådgivning från en av Sveriges mest eftertraktade psykolog - Anne Grefberg
  • Lyssna på föreläsning om arbetsglädje på arbetsplatsen av Anne Grefberg
  • Lära dig hur produktivitet och samarbete kan leda till tillit

 

Obs! Du behöver inte ha medverkat på "Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!" för detta seminarium!

Detta seminarium hålls i samarbete med Poolia Engineering:

Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi på Poolia Engineering hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom rekryterings- och konsultuppdrag, både till privata företag och till den offentliga sektorn. Poolia är ett välkänt varumärke och bland våra kundföretag finns några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser.

Anne Grefberg - En av Sveriges mest eftertraktade psykologer
Anne är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av ledarskap, både som ledare själv och som stöd till ledare i offentlig och privat sektor. Hon brinner för att utveckla andra, skapa goda arbetsplatser och genom insikt i vad som motiverar och driver oss bidra till arbetsglädje och livsbalans.

annegrefberg.png