Invajo - Events tool

FCG Panel: Open Banking

Hotel AtSix
Brunkebergstorg 6, Stockholm
Visa på karta
5 december 2018
07:45 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
FCG Sverige
Boka/OSA
Plats
Hotel AtSix
Datum
5 december 2018
Tid
07:45 - 10:00

FCG Paneldiskussion: Open Banking

Vart är Open Banking idag? Hur agerar aktörerna på marknaden? Vad tycker kunderna? Vad blir bättre för kunderna? Vad kommer härnäst?  Vilka är drivkrafterna? Ska vi samarbeta med varandra för att nå framgång? För vilka är Open Banking relevant? Påverkar Open Banking affärs och intjäningsmodellen? Vilka risker ser vi? Kommer vi att tappa kunder och till vem?

Detta och mycket mer kommer att behandlas i form av en dynamisk paneldiskussion bestående av namnkunniga deltagare. Innan paneldiskussionen kommer vi även att lyssna på intressanta och relevanta ämnen framförda av aktuella talare:

 

Paneldeltagare:

Lotta Lovén Head of Digital Banking, Swedbank

Rikard Josefson VD, Avanza

Simon Edström VD, Instantor

Patrik Göthlin Managing Director, Bambora

Johannes Ivarsson Business Area Manager, Smart Refill

Moderator Liselotte Engstam: Liselotte har mångårig erfarenhet av styrelsearbete inom den finansiella sektorn samt rådgivare inom digitalt strategiarbete. Nu även styrelseordförande för FCG.  
 
 
Övriga talare:
"Millenials och Tech" – Gustaf Haag Portfolio manager, Nordnet Bank AB
"Open banking and collaboration" – Ulrika Claesson Master Expert Open Banking, Nordea
 
 
Det är med en stor ära vi bjuder in er till detta event om Open Banking med syftet att ytterligare aktualisera och skapa diskussion mellan aktörer inom området.  Ni som åhörare kommer även få möjlighet att interagera med debattörerna och talarna genom att ställa frågor i realtid via vår moderator. Vi välkomnar dig även att dela denna inbjudan med kollegor, kunder och i ditt nätverk!
 
Seminariet är kostnadsfritt men har ett begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!

 

 

Varmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Mailanmälan
4 dec 2018 (23:59)
0
FCG Holding Sverige AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av FCG Holding Sverige AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, FCG Holding Sverige AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.