Invajo - Events tool Skapa event gratis

Missa inte det senaste om Hbg Talks 2017!

Den 11 oktober är det dags för Hbg Talks, Familjen Helsingborgs näringslivsdag! Hbg Talks är evenemanget som uppmuntrar till interaktion och dialog. Här snackar vi näringsliv på nya och annorlunda sätt. Vi möts! Vi interagerar! Vi pratar med varandra! På riktigt! Årets huvudtema handlar om företagskultur och hur det kan hjälpa eller stjälpa ett företags målsättningar. Hur får man sin företagskultur att bli till konkurrenskraft inifrån?


Gör en intresseanmälan redan idag. Det innebär att du kommer få en förhandsavisering om när biljetterna släpps och möjlighet att boka biljett en dag tidigare.

 

Läs mer och förhandsboka din plats på hbgtalks.se

Cronström & Co AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Cronström & Co AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Cronström & Co AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.