Invajo - Events tool Get people together

Informationskväll om Hemvärnet

Karlbergs Slott, Samlingssalen
Karlbergs slottsväg 1, Stockholm
Visa på karta
4 juni 2019
19:00 - 21:00
Lägg i kalender
Arrangör
Försvarsmakten
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Karlbergs Slott, Samlingssalen
Datum
4 juni 2019
Tid
19:00 - 21:00

Välkommen till informationskväll om Hemvärnet

I samband med Uniform på jobbet-dagen inbjuds allmänheten till en informationskväll om Hemvärnet. Informationskvällen hålls den 4 juni kl1900 i Samlingssalen på Karlbergs slott. Under kvällen får du en närmare presentation om Hemvärnet, ansöknings- och utbildningssvägarna in till Hemvärnet och om hur du kan bidra till totalförsvaret i samhället.

Anmälan med namn och personnummer är krav för att kunna delta. Glöm inte att ta med din legitimation.

Varmt välkommen!

 

I år anordnas för första gången ”Uniform på jobbet-dagen” för hemvärnssoldater för att uppmärksamma det militära engagemanget. Tanken är att de hemvärnssoldater som har möjlighet, och som får tillstånd av sin arbetsgivare, bär uniformen på sitt civila arbete. Hemvärnssoldater uppmuntras även att bära uniform till och från arbetet och under annan lämplig verksamhet under den aktuella dagen. Deltagandet är frivilligt och syftet är att synliggöra och väcka intresse för hemvärnet samt att fira det frivilliga engagemanget.

Syftet är att synliggöra hemvärnet och samtidigt entusiasmera och väcka intresse samt sprida information till arbetsgivare för Hemvärnet. Uppmärksamma hemvärnssoldaternas frivilliga engagemang till förmån och stöd för Sveriges försvarsmakt och folk.

Uniform på Jobbet-dagen sker den 29 maj 2019 och återkommer varje år och är ett frivilligt åtagande efter inhämtat tillstånd av sin arbetsgivare.