Invajo - Events tool Skapa event gratis

Allt för min son - Föräldrar emellan film

Biograf Facklan
Kyrkogatan 18, Kungsbacka
Visa på karta
26 mars 2020
18:30 - 20:30
Lägg i kalender
Arrangör
Föräldrar emellan
Boka/OSA
Plats
Biograf Facklan
Datum
26 mars 2020
Tid
18:30 - 20:30

Föräldrar emellan film - Allt för min son

Miriam och Antoine har skilt sig och deras trasiga äktenskap leder till en bitter vårdnadstvist. För att skydda sonen Julien från fadern söker Miriam ensam vårdnad, men domaren lyssnar till faderns argument och beslutar om gemensam vårdnad. Julien hamnar mitt emellan och blir till gisslan i sin egen familjs smutsiga konflikt. Nu är det upp till honom att se till att det värsta inte inträffar.

Allt för min son, i regi av Xavier Legrand, är en av de senaste årens allra starkaste dramathrillers. Begränsat antal platser. Åldersgräns 15 år.

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Allt för min son
26 mars 2020 (09:00)
0
Föräldrar emellan använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Föräldrar emellan. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Föräldrar emellan samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.