Invajo - Events tool

Utmaninagar för framtidens transporter

Lunds Tekniska Högskola
Sölvegatan 14, Lund
Visa på karta
27 maj 2019
17:00 - 19:00
Lägg i kalender
Arrangör
Experis & Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Plats
Lunds Tekniska Högskola
Datum
27 maj 2019
Tid
17:00 - 19:00

Lunds Tekniska Högskola öppnar upp dörrarna för en unik trendspaning in i framtidens transportmarknad och hur den påverkar arbetsmarknaden!

Är du ingenjör eller ingenjörsstudent och intresserad av en trendspaning i framtidens transportmarknad och dess påverkan på arbetsmarknaden för ingenjörer kommer se ut? Då är detta för dig!

Utvecklingen av framtidens transportmarknad

Ingenjörsjobb, Experis och Lunds Teknisk Högskola bjuder in till en exklusiv kväll där du har möjlighet att få en unik inblick i den forskning Elna Heimdal Nilsson, lektor vid Förbränningsfysik, driver på Lunds Tekniska Högskola. Under föredraget kommer du lära dig mer om Elnas arbete med modellering av biobränsleförbränning och vad som händer när avgaserna når luften samt hur LTH arbetar med att ta fram förenklade kemiska beskrivningar av biobränsleförbränning. Detta för att möjliggöra utveckling av framtidens bränslen och motorer. 

Kompetensrevolutionen är i full gång

Experis kommer att ta vid och prata om hur Experis Academy tillsammans med FCA har skapat en skräddarsydd utbildning för ingenjörer/IT inriktat mot Autonomous Driving. Experis Academy är utbildningar för dig som vill få spetskompetens inom din bransch för att kunna ta nästa steg. Tillsammans med företag som efterfrågar en specifik sakkunskap sätter vi ihop en utbildning vars syfte är att företagen ska kunna råda bot på sin kompetensbrist samtidigt.  

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag är ingenjör och vill komma!
26 maj 2019 (23:59)
0
Väntelista: Jag är inte ingenjör men vill komma!
26 maj 2019 (23:59)
0
Ingenjörsjobb i Sverige AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Ingenjörsjobb i Sverige AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Ingenjörsjobb i Sverige AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.