Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Eventeffect & Livebrand
Plats
Grand Hôtel
Datum
25 april 2018
Tid
17:00 - 20:00

MötesBaren - Hela mötesindustrins vardagsrum!

Eventeffect och Livebrand Communication bjuder in till MötesBaren. Vardagsrummet för alla som jobbar med möten, events och konferenser. Vi välkomnar alla från mötesindustrin och dig som jobbar på köparsidan med att beställa event, konferenser och researrangemang.

Varmt välkommen till Mötesbaren den 25 April mellan 17.00 och 20.00 på Grand Hôtel Stockholm.

Några händelser under kvällen:

  • Soul Train DJ:s spelar skön musik.
  • Mingelfotograf från Eventeffect.
  • Showgruppen bjuder på 12 minuter.

Kvällens sponsor Grand Hôtel Stockholm bjuder på tilltugg och två drinkbiljetter till kvällens hundra första gäster under förutsättningen att du förregistrerat dig.

Begränsat antal platser.

Mötesbaren arrangeras av Eventeffect och Livebrand med målsättningen är sju till åtta gånger per år skapa ett skönt vardagsrum för dig som jobbar med och brinner för möjligheterna med möten.

Vi ses!
Vännerna på Eventeffect och Livebrand.

Vill du att Mötesbaren ska komma till din anläggning framöver så kontakta oss på Eventeffect.

Eventeffect använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eventeffect. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eventeffect samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.