Invajo - Events tool

MötesBaren - Musikaliska 30 januari

Musikaliska
Nybrokajen 11, Stockholm
Visa på karta
30 januari 2019
17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Eventeffect
Boka/OSA
Plats
Musikaliska
Datum
30 januari 2019
Tid
17:00

Mötesbaren den 30 januari på Musikaliska

Onsdagen den 30 januari bjuder vi in till årets första mingel på vackra Musikaliska konsert och event. Träffa och mingla med andra trevlig mötesproffs och upptäck event möjligheterna på sveriges äldsta konserthus på Nybrokajen i Stockholm. Vi har begränsat antal platser så anmäl dig nu!

Mötesbaren – hela mötesindustrins vardagsrum

Eventeffect bjuder in till mingel. Vi välkomnar alla från mötesindustrin och dig som jobbar på köparsidan med alla beställa event, konferenser och researrangemang.

Välkommen till Mötesbaren den 30 januari 2019 mellan kl. 17.00 och kl. 20.00 då Musikaliska konsert och event visar upp sitt vackra hus från 1880-talet.

Några händelser under kvällen:

  • Stämningsfulla toner med pianisten Carl Orrlje
  • Skön musik i baren med DJ
  • Mingelfotograf från Eventeffect
Nacka Gourmet Catering och Musikaliska bjuder på:

  • Två drinkbiljetter
  • Goda pinchos
  • Härliga musikupplevelser

Om Musikaliska – konsert och event
Med ett oslagbart läge vid Nybroviken ligger ett levande konserthus från 1880-talet med plats för upp till 550 personer i biosittning i vackra Konsertsalen. Här har världsberömda sångare utbildats och första Nobelpriset delats ut 1901. Stora aktörer inom medie-, kultur- och modebranschen har valt att genomfört sina evenemang i denna magiska atmosfär.

Clarasalen, med hela sex meters takhöjd, rymmer 100 personer i biosittning och 150 personer vid mingel. I våra vackra foajéer och moderna barer finns utrymme för både mingel och utställningsytor.

storasalenscenenmusikaliskawebb.jpegbuffeiclarabeskuren.jpg

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Deltagare
30 jan 2019 (14:00)
Fullbokat
Eventeffect Nordic AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eventeffect Nordic AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eventeffect Nordic AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.