Invajo - Events tool
Plats
Södra Teatern
Datum
12 juni 2019
Tid
17:00 - 20:00

Mötesbaren gästar mytomspunna Södra Bar

Den 12 juni bjuder Eventeffect in till ett skönt sommarmingel på Södra Bar i Stockholm som är en del av Södra Teatern och Mosebacke. Vi räknar med högtryck på alla plan och har bara plats för 200 gäster så säkra din plats genom att anmäla dig här!

Mötesbaren – vardagsrummet för dig som jobbar med och brinner för möten

Eventeffect bjuder in till mingel. Vi välkomnar alla från mötesindustrin och dig som jobbar på köparsidan med att beställa event, konferenser och researrangemang.

Denna gång gästar vi Södra Bar med vår AW som är en del av Södra Teatern och Mosebacke,  ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang.

När: Den 12 juni mellan kl. 17.00 och 20.00

Några händelser under kvällen:

  • Soul Train DJ bjuder på sommarsväng
  • Mingelfotograf från Eventeffect
  • Upplev en av Stockholm mest hänförande utsikter från söders höjder
  • Avspänt mingel utan avbrott med 200 härliga möteskollegor
Kvällens sponsor Södra Teatern, Mosebacke bjuder på:

  • Två drinkbiljtetter per person vid entrén till föranmälda
  • Härligt tilltugg under kvällen
  • Visning av anläggning kl.16.30, föranmälan gäller!

 

default
Bokning
Antal
Deltagare
0
Förhandsvisning 16.30
0
Eventeffect Nordic AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eventeffect Nordic AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eventeffect Nordic AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.