Invajo - Events tool
Plats
Uppsala Konsert & Kongress
Datum
25 april 2019
Tid
17:00 - 20:00

Mötesbaren gästar Uppsala

Välkommen till Mötesbaren den 25 april mellan kl.17.00 och 20.00 på Uppsala Konsert & Kongress.

Mötesbaren – hela mötesindustrins vardagsrum
Eventeffect bjuder in till mingel. Vi välkomnar alla från mötesindustrin och dig som jobbar på köparsidan med att beställa event, konferenser och researrangemang.

Några händelser under kvällen:
⦁ DJ bjuder på skön musik.

Kvällens sponsor Uppsala Konsert & Kongress bjuder på:
⦁ Visning av lokalerna
⦁ Två drinkbiljetter till föranmälda gäster
⦁ Härliga tilltugg från vårt eget kök

Uppsala Konsert & Kongress är en unik plats för möten, event och kultur. Huset präglas av sin expressiva prisbelönta arkitektur och har blivit ett nytt landmärke i Uppsala.

Här finns 13 lokaler varav den största rymmer 1120 personer. Restaurangen på entréplan är husets mest föränderliga med en yta på 900 kvm och plats för utställningar, event eller upp till 850 sittande middagsgäster. Ett professionellt mottagande och service – tillsammans med den moderna tekniken, vårt eget kök som levererar mat och dryck på plats – gör att vi kan erbjuda oändliga möjligheter och anpassade lösningar.

Uppsala Konsert & Kongress ligger centralt i Uppsala och är lätt att nå både från övriga landet och utlandet. Resecentrum ligger på ett par minuters gångavstånd och avståndet till Arlanda är endast 18 minuter med tåg.

restaurangenukk1.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Deltagare
24 april 2019 (14:00)
0
Eventeffect Nordic AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eventeffect Nordic AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eventeffect Nordic AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.