Invajo - Events tool
Plats
MötesBaren Visby
Datum
4 juli 2019
Tid
17:00 - 19:00

Mötesbaren gästar Almedalen

Vi på Eventeffect har nu möjlighet att bjuda in dig som jobbar med att arrangera/beställer event, evenemang, festivaler, konferenser, möten eller är verksam inom någon annan del av mötesindustrin till ett härligt sommarmingel  tillsammans med Informationsteknik, Tavet och TPO.

Mingelstunden bjuder på:

  • Sommarhäng i en underbar trädgård till skön musik
  • Härligt sommarmingel med mötesproffs från hela landet
  • Svala och läskande drycker
  • Tilltugg

Plats: Mellangatan 27
Tid: Torsdag 4 juli kl. 17-19

Om Informationsteknik- Informationsteknik Scandinavia AB är leverantörer av ljud-, ljus- och bildteknik och erbjuder uthyrning, installation, service, projektering och rådgivning. Informationsteknik startades 1989 och har således 30 års erfarenhet och ett brinnande intresse för teknik.

Om TPO- TPO möjliggör kommunikation för människor och maskiner i utmanande miljöer. Med över 10 års erfarenhet av att skapa unika kundanpassade lösningar ser TPO till att infrastrukturen finns där för att stödja era produkter och tjänster.

Om Tavet- Tavet AB är tält och möbelleverantörer med över 20 års erfarenhet i branschen. Tavet hyr ut partytält, entréstolpar, mattor, barer, kylskåp, grillar, stekhällar, bord, dukar, stolar, tallrikar, glas, bestick och mycket mera. Inget evenemang är för stort eller för litet.

Om Eventeffect- Eventeffect Nordic AB är ett mediebolag med fokus på mötet, vi driver nyhetssajt Eventeffect.se med oberoende nyheter och verktyg för ​dig​ som jobbar med event, konferenser och ​mässor. Vi arrangerar och Mötesbaren 6-8 gånger per år för att ge verksamma inom mötesindustrin ett forum att träffas.