Invajo - Events tool
Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Event, Fest & Konferans 2019

Arrangør
Event, Fest & Konferans Leiga
Sted
Spinae Company
Dato
7 januar - 18 februar 2019
Tid
00:00 - 00:00

Lokale til Leiga

Utleie av lokaler i sentrum av Leirvik!

Spinae Company tilbyr utleie av et unikt lokale i hjertet av Leirvik sentrum, som kan romme opptil 90 personer og kan benyttes til sammenkomster av ulike slag som for eksempel


Konferanser
Workshops
Konserter
Selskap
Barnebursdager
Julebord
Utstillinger
Utkledningsfester
Dans
 
Spinae Company sine lokaler tilbyr en stemningsfull atmosfære med ulik belysning der man kan dele inn lokalet om man ønsker, sette opp scener, benytte fremviser på stor vegg, musikk anlegg, speil vegg osv.

Lokalet har dekketøy, bord, stoler og duker for opptil 90 personer. Det finnes et eget kjøkken med kokeplater, oppvaskmaskin, 2 kjøleskap og fryser. Hjelpebord, sofakrok og egen bar er også tilgjengelig.
Me kan og tilby formidling av catering.

Spinae Company har et stort kostyme- og rekvisita lager som vi kan tilgjengeliggjøre for våre kunder. For et lite tillegg i pris vil Spinae Company klargjøre lokalene etter ønsket tema og/eller anledning. Vi kan også tilby underholdning som DJ, dansekurs, bartendere m.m.

Pris for leie av lokale er 2 500 kr per arrangement. Vi tilbyr opprydning og utvask for 1 500 kr.

Ta gjerne kontakt med oss på spinae.company@gmail.com vid spørsmål.

default
Spinae Company bruker Invajo for å håndtere dette event og dens deltakere. Invajo har ikke ansvar for gjennomføring av eventet. Alle spørsmål knyttet til eventet og dens innhold vil bli besvart av Spinae Company. For spørsmål av teknisk art, kontakt Invajos support gjennom support@invajo.com. Dine data håndteres av Invajo, Spinae Company og ulike underleverandører som kreves for levering av Invajos produkter og funksjoner. Ved å implementere reservasjon på dette arrangementet, aksepterer du også Invajos rammebetingelser, som er tilgjengelig på www.invajo.com.