Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
15 juni 2021
Tid
08:00 - 09:00

Vakna med Eslöv! Digitalt livesänd näringslivsfrukost

Tisdagen den 15 juni kl. 8-9.15 sänder vi live från Eslöv! Det blir panelsamtal i soffan med olika gäster och inslag från deltagare på länk. 

 • Johan Wessman, vd på Öresundsinstittutet, och Helena Björkman, bankchef på Sparbanken Skåne, berättar om den senaste rapporten Skånsk konjunktur som handlar om hur den skånska konjunkturen klarat sig under pandemin och hur näringslivet utvecklat sig med fokus på jordbruksbranschen. Bakom rapporten står Sparbanken Skåne i samarbete med sina ägarstiftelser och Öresundsinstituttet.
  Läs om rapporten på Öresundsinstittutet eller Sparbanken Skåne: 
  https://www.oresundsinstituttet.org/ny-analys-skansk-konjunktur-tema-coronakris-och-utveckling-i-naringslivet/ 
  https://www.sparbankenskane.se/om-oss/skansk-konjunktur.html 
 • Filip Lundin från livsmedelskonsultbolaget Macklean, pratar om digitalisering i lantbruket och vilka konsekvenser detta kan ha på företagen, branschen och samhället.
 • Anneli Hulthén, Landshövding i Skåne, kommer med en varm sommarhälsning.
 • Marcus Schön från Gunnar Nilsson Maskin AB, berättar om framtidens lantbruk och teknologi.
 • Sanne Övermark och Filip Orrling från SVT berättar om SVT:s senaste seriesatsning, som kommer att spelas in i Eslöv under hösten.
 • Trine Grönlund är moderator.

Varmt välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Vakna med Eslöv! - Digital näringslivsfrukost
14 juni 2021 (23:59)
0
Eslövs Kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eslövs Kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eslövs Kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.