Invajo - Events tool
Plats
Eslöv Stadshuset
Datum
16 april 2020
Tid
18:30 - 20:00

Anbudsskola för näringslivet

Eslövs kommun vill gärna öka möjligheterna för dig som företagare att lämna anbud i våra upphandlingar. Vi bjuder därför in till en informationskväll kring anbudsinlämning. De offentliga upphandlingarna i Sverige omfattar 683 miljarder kronor varje år. Att samverka och göra affärer med offentlig sektor kan innebära stora möjligheter för dig som är företagare.


Under anbudsskolan reder vi ut alla roliga begrepp och kluriga frågor du kan tänkas ha kring upphandling och givetvis visar vi de praktiska delarna i arbetet som krävs vid anbudsinlämning. Med detta hoppas vi fånga ditt intresse för nya affärsmöjligheter och därmed öka ert deltagande i kommunens kommande upphandlingar.

 
Välkommen att delta, det är kostnadsfritt!


default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Anbudsskola
10 april 2020 (23:59)
0
Eslövs Kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eslövs Kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eslövs Kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.