Invajo - Events tool

Trygghetsvandring i centrala Eslöv

Eslöv
Norregatan 8, Eslöv
Visa på karta
2 december 2021
17:30 - 19:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Eslövs kommun
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Eslöv
Datum
2 december 2021
Tid
17:30 - 19:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Trygghetsvandring i centrala Eslöv

Du som bor, arbetar eller på annat sätt verkar i Eslöv är välkommen på trygghetsvandring i Eslövs stadskärna. Nytt för i år är att trygghetsvandringen genomförs såväl fysiskt som digitalt.

Eslövs kommun genomför trygghetsvandringar i syfte att identifiera vad i miljön som upplevs som otryggt, vad som behöver åtgärdas och vad som bör värnas och förstärkas.

Du som bor och verkar i Eslövs kommun har störst kunskap om området och dina kunskaper är viktiga att ta tillvara.

Var ska vi vandra?

snyggarebild.jpg

Området som vi ska vandra i sträcker sig från Badhusparken i norr till Stadsparken och Medborgarhuset i söder. Genom att undersöka exempelvis belysning, buskage, trafikstråk, skadegörelse och nedskräpning kan vi tillsammans identifiera platser som upplevs otrygga och gemensamt föreslå lämpliga åtgärder. Under vandringen lämnas förslag på vad som behöver förändras för öka trivseln i området.

Delta i den fysiska trygghetsvandringen den 2 december

Välkommen att tillsammans med företrädare för kommunen, räddningstjänsten och polisen på plats genomföra trygghetsvandringen. Vi träffas kl. 17.30 och beräknas vara klara kl. 19.00. 

Vi kommer att dela in oss i grupper och vandra runt till de olika platserna där du kan lämna dina synpunkter. Du får möjlighet att ge dina synpunkter och ställa frågor om trivsel och trygghet med politiker och tjänstemän i Eslövs kommun, kommunpolisen och räddningstjänsten.

Du kan även vandra på egen hand eller digitalt

Självklart kan du genomföra trygghetsvandringen digitalt hemma vid din dator eller så vandrar du på egen hand och markerar ut vilka platser du gillar, vilka som kan utvecklas och vilka som känns otrygga på din telefon eller surfplatta.

Det kan gälla trafik, belysning, buskage, andra skrymmande platser. Den digitala trygghetsvandringen kan du göra när som helst mellan den 18 november och 17 december. Din kunskap om området och dina erfarenheter är viktiga att ta tillvara på.

Anmäl dig till den 2 december här nedan

Observera att Internet Explorer inte fungerar för den här anmälan, utan testa en anna webbläsare, till exempel Crome, Edge, Firefox.