Invajo - Events tool

Så skapar du tillväxt i företaget

Medborgarhuset B-salen
Kyrkogatan 1
Visa på karta
28 november 2019
07:30
Lägg i kalender
Arrangör
Eslövs kommun
Boka/OSA
Plats
Medborgarhuset B-salen
Adress
Datum
28 november 2019
Tid
07:30

Så skapar du tillväxt i företaget

Välkommen till en näringsrik frukost och snabbkurs i hur du lyckas med att få ditt företag att växa och ta steget till nästa nivå.

Till vår hjälp har vi tillväxtnestorn Thomas Ahrens som har forskat och arbetat uteslutande med snabbväxande företag sedan 1985. Missa inte detta unika tillfälle att få ta del av Thomas Ahrens över 30 års samlade erfarenheter och kunskaper kondenserade och sammanfattade i en intensiv frukostföreläsning.

Under frukosten redovisar Thomas den strategi många företag har valt för att bli snabbväxande. Det innebär bland annat att företaget medvetet gör tvärt om mot vad omvärlden förväntar sig. I snabbväxande företag ger man ingen ansvar, där tar personalen ansvar. Dessa företag hatar byråkrati men älskar ordning och reda.

Under frukosten kommer du bland annat att lära dig:

  • Sätt rätt scen redan från starten
  • Tillväxt - ett sätt att tänka, fungerar i alla branscher
  • Basen - att tänka tvärtom, hitta trender och kundsvordomar
  • Våga fokus
  • Att bygga företag från 10 till 50 anställda
  • Att bygga nätverk för tillväxt

Thomas Ahrens presentation passar alla och innehåller viktiga lärdomar för dig som arbetar som chef, affärsutvecklare eller som strategiskt försöker utveckla en verksamhet.

 

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Nytt event 2019-11-28
25 nov 2019 (23:59)
0
Eslövs Kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eslövs Kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eslövs Kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.