Plats
Eslöv Medborgarhuset
Datum
29 september 2022
Tid
07:45 - 22:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Därför:Eslöv 10 år - Tillsammans firar vi!

Därför:Eslöv är tillbaka med full kraft och i år firar vi tio år!

Det vill vi fira stort med att tillsammans lyfta och hylla hela Eslövs kommuns näringsliv! Årets tema är Tillsammans – det blir fest, inspiration, ny kunskap och nya kontakter!

Hälsoseminarium

Onsdagen den 28 september bjuder Dr P Håkanssons stiftelse in till spännande seminarium på Medborgarhuset där hälsa och livsmedel är i fokus. Under seminariet uppmärksammas unga forskare för deras vetenskapliga insatser inom området. Bokning av biljetter till hälsoseminariet sker separat via mail till till Marguerite Treijner mt@hakanssonsstiftelse.se. OBS! Ange namn, e-post och eventuella allergier på samtliga personer du bokar biljett åt.

Näringslivsseminarium och galakväll

Torsdagen den 29 september är det dags för Skånes bästa näringslivsdag med näringslivsseminarium, möten och stjärnfylld galakväll.  I år höjer vi ribban ytterligare och ser fram emot en späckad dag med intressanta talare, spännande möten, skratt och oförglömliga minnen. Tillsammans firar vi och levlar upp Därför:Eslöv mot nya höjder!

Varmt välkommen! 

/Eslövs kommun

Läs mer och inspireras på Därför:Eslöv där du hittar detaljerad information om evenemanget!

OBS! När du har gjort din bokning är det viktigt att du bekräftar din anmälan via det mail du använt vid din beställning.