Invajo - Events tool
Plats
Eslöv Medborgarhuset
Datum
10 - 12 september 2019
Tid
08:00 - 23:00

Därför:Eslöv 2019 - Människan i fokus

Det är i mötet mellan människor magi uppstår.

Den 10 till 12 september träffas vi för att utmanas, inspireras, bygga nätverk och göra affärer. Vad som förenar dessa aktiviteter är att de bygger på känslor, upplevelser och mänsklig interaktion – precis som årets tema. De senaste åren har mycket av diskussionen kretsat kring digitalisering, robotisering och artificiell intelligens. I år tar vi tillbaka makten till människan och sätter både oss och det som gör oss unika i fokus.

Årets tema är Människan i fokus. Genom historien har människan tidigare förlitat sig på sin fysiska förmåga, därefter i allt större utsträckning på sin intelligens. Men vad kommer vi att förlita oss på i framtiden när datorer lär sig själv utan mänsklig guidning? Något vi alla egentligen har och som gör oss unika – vår kreativitet och förmåga att känna.

Eslövs näringslivsdagar inleds tisdagen den 10 september med en Rekryteringsmässa på Medborgarhuset. Under eftermiddagen släpper vi, för andra året i rad, loss 400 åttondeklassare på företagsbesök hos det lokala näringslivet under det unika initiativet Framtidsmötet.

Onsdagen den 11 september bjuder Dr P Håkanssons stiftelse in till spännande seminarium på Medborgarhuset där hälsa och livsmedel är i fokus. Under seminariet uppmärksammas unga forskare för deras vetenskapliga insatser inom området.

Den 12 september är det dags för Skånes mest relevanta näringslivsdag med näringslivsseminarium, business-to-business-mässa och glamorös galakväll.  I år höjer vi ribban ytterligare och ser fram emot en späckad dag med intressanta talare, spännande möten och oförglömliga minnen. Allt med mänsklig värme, när människan åter står i fokus!

Från en människa till en annan, hjärtligt välkommen!

/Eslövs kommun

Läs mer och inspireras på Därför:Eslöv där du hittar detaljerad information om evenemanget!

OBS! När du har gjort din bokning är det viktigt att du bekräftar din anmälan via det mail du använt vid din beställning.

hd2576.png

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Näringslivsseminarium
9 sep 2019 (16:30)
300.00 SEK
0
Business-to-business-mässa (utställare)
6 sep 2019 (16:30)
400.00 SEK
0
Business-to-business-mässa (besökare)
9 sep 2019 (16:30)
200.00 SEK
0
Galakväll
9 sep 2019 (16:30)
600.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Eslövs Kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eslövs Kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eslövs Kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.