Invajo - Events tool Get people together

PRO ACADEMY FÖR TEAM WELLNESS

Arrangör
EnergiFabriken
Plats
Online
Datum
2 februari 2021
Tid
12:30

PRO Academy för Team Wellness

FORTSÄTTNING - STEG 2

Du som har deltagit på Coach Academy har nu möjlighet att anmäla dig till en fortsättning, PRO Academy. Detta är för dig som är/vill bli en aktiv Herbalife coach i vårt team. Du får i denna arbetsgrupp hjälp och stöd med verktyg, struktur och arbetsätt för att bygga en stabil verksamhet. 

PRO Academy är en fokusgrupp som pågår i 4 veckor. Vi ses på tisdagar och du kan vara med dagtid eller kvällstid, kl 12.30-13.30 eller kl 20.30-21.30. Vi berör varierande och relevanta teman samt utbyter erfarenheter i denna aktiva grupp.

Kursen startar i januari 2021 och därefter sker en ny start varje månad. Man får naturligtvis anmäla sig och ingå i denna upprepade omgångar.

PRO Academy kommer bl a att innehålla följande områden:

* Att sätta mål och rutiner.

* Hur man hittar kunder, behåller kunder och skapar långsiktiga kunder.

* MAP - Member Activation Program 

* Huset - Hur man bygger en stabil verksamhet med målet att jobba mot stadiga 2500 vp/månad.

* Att uppleva styrkan i att ha kollegor och en arbetsgrupp där erfarenheter och utmaningar kan utbytas.

* Djupare förståelse för vårt FLOW.

* Hur man jobbar smart och effektivt med kvalitet.

* Att ha KUL och skapa AKTIVITET på ett ENKELT sätt tillsammans.

Målsättningen med denna grupp är att deltagarna, i en trygg och trivsam miljö, ska kunna skapa och underhålla en stabil verksamhet utifrån sina mål och förutsättningar. Detta genom att skapa utökad förståelse för detaljerna och helheten. Som deltagare är man redo att ta ACTION och hålla någon form av aktivitet.  

Ni som går PRO Academy är med i en chat grupp där den löpande kommunikationen pågår. I denna grupp är alla deltagare aktiva, och man kan ställa frågor och få support här. 

Har du frågor gällande PRO Academy är du välkommen att höra av dig till mig, Helene Rudinsson på någon av följande kanaler:

070-741 07 06   helene_rudinsson@hotmail.com   eller på Messenger/Fb

Varmt välkommen att anmäla dig till denna fortsättningskurs.

Jag ser fram emot att hjälpa dig vidare och göra 2021 till ett fantastikt år. 

Vänliga hälsningar Helene Rudinsson

 

 

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Dagtid kl 12.30-13.30
1 feb 2021 (23:59)
0
Kvällstid kl 20.30-21.30
1 feb 2021 (23:59)
0
EnergiFabriken använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av EnergiFabriken. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, EnergiFabriken samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.