Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Medlemsutbildning fortsättning: PRO Academy

Arrangör
EnergiFabriken
Plats
Online
Datum
4 maj 2021
Tid
20:45

Du som har deltagit på Coach Academy har möjlighet att anmäla dig till en fortsättning, PRO Academy. Det är för dig som är eller vill bli en aktiv Herbalife coach i vårt team. Du får i denna arbetsgrupp hjälp och stöd med verktyg och struktur för att bygga en stabil verksamhet. 

PRO Academy är en fokusgrupp som pågår i 4 veckor. Vi ses på tisdag kvällar kl 20.45-21.30. Vi berör varierande teman som är relevanta för nästa steg. Vi utbyter erfarenheter och peppar varandra i denna aktiva grupp. Man får naturligtvis ingå i denna upprepade omgångar.

PRO Academy kommer bl a att innehålla följande områden:

* Att sätta mål och skapa rutiner.

* Hur vi hittar kunder, behåller kunder och skapar långsiktiga kunder.

* MAP - Member Activation Program 

* Huset - Hur man bygger en stabil verksamhet med målet att jobba mot stadiga 2500 vp/månad.

* Djupare förståelse för vårt FLOW.

* Jobba smart och effektivt med kvalitet.

* Att ha KUL och skapa AKTIVITET på ett ENKELT sätt.

Målsättningen med denna grupp är att ni, i en trygg och trivsam miljö, ska kunna skapa och underhålla en stabil verksamhet utifrån era mål och förutsättningar. Detta genom att skapa utökad förståelse för detaljerna och helheten. Som deltagare är man redo att ta ACTION.  

Ni som går PRO Academy är med i en chat grupp där löpande kommunikationen pågår. I gruppen är man som deltagare aktiv. 

Har du frågor gällande PRO Academy är du välkommen att höra av dig till mig, Helene Rudinsson på någon av följande kanaler:

070-741 07 06   helene_rudinsson@hotmail.com   eller på Messenger/Fb

Varmt välkommen till denna fortsättningskurs.

Jag ser fram emot din anmälan och att hjälpa dig vidare.

Vänliga hälsningar Helene Rudinsson

 

 

default
EnergiFabriken använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av EnergiFabriken. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, EnergiFabriken samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.