Invajo - Events tool
Arrangör
Eget Förlag och Östsvenska Handelskammaren
Plats
Kammarforum
Datum
22 augusti 2018
Tid
17:00 - 20:00

Fråga farmor för att lyckas med varumärkesjobbet

Svensk forskning visar att varumärkesstyrda organisationer är mer lönsamma än andra. De har också ett bättre samarbete, tydligare förväntningar och högre kundnöjdhet än andra företag. Verktygen är enkla, så varför är det svårt att få dem att funka?

Välkommen på Drink by Eget Förlag där Joakim Hedström, varumärkesstrateg, föreläsare och författare, släpper sin tionde bok, Fråga farmor – varumärkesarbete i vardagen.

Han menar att lösningen är att vara lika jordnära som hans farmor. Föreläsningen är en perfekt introduktion till hur ett varumärke fungerar och en energiladdning för att gå hem och låta värderingarna betyda något – på riktigt.

På plats finns dryck och enklare mat. Dessutom får du med dig ett eget exemplar av boken hem.

Arrangör
egetforlagkn.png

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Drink by Eget Förlag
17 aug 2018 (23:59)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.