Invajo - Events tool

Excel Grund

Gröna Klustret Nuntorps Huvudbyggnad
Nuntorp 305, Brålanda
Visa på karta
24 oktober 2019
09:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
eDIT i samverkan med Gröna Klustret Nuntorp
Boka/OSA
Plats
Gröna Klustret Nuntorps Huvudbyggnad
Datum
24 oktober 2019
Tid
09:00 - 16:00

Excel Grundläggande Kurs

Pris: 1 995 kr per deltagare exkl. moms.

Totalt 15 platser.

Utbildare Kunskapsförbundet Väst - mer info i menyn ovan!

Denna heldagsutbildning äger rum torsdagen den 24 oktober 2019.

 

OBS! Ta med egen dator!

Till kursen behöver du ha med egen PC (tyvärr fungerar inte Mac). På denna dator ska Office 2010, 2013, 2016 eller 365 vara installerat.

Utbildningsprogram:
 
Efter denna utbildning kommer du att kunna arbeta effektivt med de grundläggande funktionerna i Excel samt få ett flertal praktiska tips på hur du kan utnyttja programmet på ett ännu effektivare sätt. Du kommer bland annat lära dig att skapa och formatera kalkyler samt presentera din data med hjälp av olika diagram, tabeller och rapporter. I utbildningen kommer du även att lära dig arbeta effektivt med att sortera och filtrera listor.
 

För- och eftermiddagsfika samt lunch ingår i kursavgiften!

*Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningar pga för få deltagare, vilket i sådana fall meddelas via e-post så snart som möjligt. 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Jag vill delta
23 sep 2019 (23:59)
1995.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.