Invajo - Events tool Skapa event gratis

Dalsland kommer på besök

Arrangör
eDit - ett Dalsland I Tillväxt
Plats
Junibacken
Datum
20 januari 2019
Tid
09:00 - 13:00

Välkomna till Dalsland, i Stockholm

Utflyttade dalslänningar bjuds den 20 januari in till en förmiddag på Junibacken med syfte att skapa intresse för att flytta tillbaka och/eller besöka Dalsland. Kompetensbehoven är stora hos både privata och offentliga arbetsgivare och det är av stort intresse vi fångar upp dalslänningar som har av att flytta hem. En hemvändardag ska underlätta för dem att ta steget.

Inbjudna besökare med familj får en minimässa i lättsam miljö där vi tillsammans visar upp Dalslands möjligheter gällande jobb, boende, skola, fritid och besöksnäring samtidigt som familjerna upplever Junibackens utställningar, teater och får åka en tur med Sagotåget.
 

Varmt välkomna!

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Dalsland kommer på besök
13 jan 2019 (23:59)
0
eDit - ett Dalsland I Tillväxt använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av eDit - ett Dalsland I Tillväxt. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, eDit - ett Dalsland I Tillväxt samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.