Invajo - Events tool Skapa event gratis
Plats
Dalslands Center, Håverud
Datum
6 maj 2019
Tid
07:45 - 11:00

DALSLAND BJUDER PÅ FRUKOST I DALSLAND

I januari besökte vi Stockholm med en stor delegation från dalsländska kommuner, företag och organisationer. Vårt samlade engagemang under dagarna i huvudstaden och eventen "Dalsland kommer på besök" och "Dalsland bjuder på frukost" ligger nu till grund för vårt fortsatta arbete med att stärka varumärket Dalsland både externt och internt. 

För att lyfta Dalslands fördelar, möjligheter och utmaningar arrangerar vi nu på hemmaplan eventet "Dalsland bjuder på frukost".

Näringslivet i Dalsland, kommunpolitiker och tjänstemän, riksdags-och regionpolitiker, tjänstemän på Fyrbodal och Västra Götalandsregionen, Högskolan Väst samt branschorganisationer bjuds in till Dalsland Center i Håverud den 6 maj 2019. Du behövs och din medverkan är ett viktig bidrag för fortsatt tillväxt i Dalsland.

Tillsammans gör vi det intressant att jobba, leva, bo och besöka vårt vackra landskap!

PROGRAM
Moderator: Johan Abenius, VD Dalslands Turist AB      

kl  7.45 REGISTRERING OCH FRUKOSTBUFFÉ
kl  8.30 eDIT - ETT DALSLAND I TILLVÄXT HÄLSAR VÄLKOMMEN
  NÄRINGSLIVETS FÖRDELAR, MÖJLIGHETER OCH UTMANINGAR I DALSLAND 
Företagare från Dalsland
  GAMLA UTMANINGAR OCH NYA STRATEGIER - KRAFT ATT UTVECKLA VÅRA LANDSBYGDER I ETT URBANISERAT SVERIGE
Lina Bjerke, doktor i nationalekonomi, Handelshögskolan Jönköping
  MINGEL
  FRAMGÅNGSFAKTORER FÖR FÖRETAG I GRÄNSREGIONEN
Leif Berndtsson, universitetslektor, Högskolan Väst 
  FRÅGESTUND OCH DIALOG OM UTVECKLING OCH TILLVÄXT I DALSLAND
Riksdags- och regionpolitiker samt företrädare för Fyrbodals Kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och branschorganisationer
kl 11.00 AVSLUTNING

Välkommen att föra en dialog om landsbygdsutveckling i allmänhet samt tillväxt i Dalsland!
Vi ser fram emot att få träffa dig! Eventet är kostnadsfritt! Gör din bokning längre ner på denna sida, senast 24 april!

 

Mitt Europa, Högskolan Väst, Trollhättan 6 maj
Dagen fortsätter på Högskolan Väst som arrangerar ett seminarie med resultat från två olika EU-projekt i samverkan med företag och kommuner inom Fyrbodal och Östfold, Norge. Se info och anmälan under fliken Högskolan! Deltagarna erbjuds busstransport t o r Håverud - Trollhättan för att delta på Högskolan Väst.

 

 

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Dalsland bjuder på frukost i Dalsland
29 april 2019 (23:59)
0
eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.