Invajo - Events tool
Plats
Stenebyskolan, Samlingssalen
Datum
8 maj 2019
Tid
09:00 - 16:00

Effektivisera ditt företag med verkningsfull omvärldsbevakning!

Heldagsutbildning i omvärldsbevakning och analys

Utbildare: Carina Ridenius - PIK

Pris: 995 kr per deltagare exkl. moms.

Den här heldagsutbildningen ger dig metoder och verktyg för att se ditt företag i en nutid, men också i en framtid. Den kommer att hjälpa dig att se ditt företags utvecklingspotential. 

Vi lever i en värld där gränser suddas ut mer och mer och det innebär en snabb föränderlig marknad. Det gäller att följa med i förändringar för att kunna vara konkurrenskraftig. Omvärldsbevakning- och analys anses ofta som något dyrt, krångligt och tidskrävande. Det behöver inte vara så.  

Det har visat sig i studier över små- och medelstora företag att mer kunskap inom omvärldsbevakning ökar möjligheten till utökad försäljning och vinst. För små- och medelstora företag är tid pengar och den här dagen är ett steg i riktningen; att vinna både tid och pengar.  

Genom att få mer kunskap om effektiv omvärldsbevakning och analys kan du låta det bli en naturlig del av ditt arbete i ditt företag.

Utbildningens innehåll

Den här utbildningsdagen handlar om att du snabbt kan tillgodogöra dig hur du och ditt företag kan arbeta med omvärldsbevakning och analys.
Du får metoder och verktyg för att kunna förutse konjunkturen, finna dina verkliga konkurrenter och se vilka trender du kan behöva följa för att du ska kunna utveckla och bygga ut dina tjänster och produkter. Du kan ta med din nyvunna kunskap direkt hem och implementera arbetet direkt i ditt företag. Det blir teori varvat med praktik och dagen avslutas med att vi tittar på case för att se hur företag inom olika branscher kan arbeta med omvärldsbevakning- och analys. 

Du får kunskap om;

  • Hur du omvärldsbevakar
  • Vad du ska titta på
  • Vilka källor som finns och som är dig till hjälp
  • Hur mycket tid du behöver använda
  • Hur du skapar en handlingsplan för ditt företag

Välkommen till en heldag som bär ditt företag in i framtiden!
Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Jag vill delta
29 april 2019 (23:59)
995.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.