Invajo - Events tool
Plats
Junibacken
Datum
20 januari 2019
Tid
09:00 - 13:00

Vi saknar dig!


junibackencollage.jpg

Dalsland bjuder in utflyttade dalslänningar och andra med ett intresse i Dalsland till en förmiddag på Junibacken i Stockholm med syfte att skapa intresse för att flytta tillbaka till och/eller besöka Dalsland. En hemvändardag som ska underlätta för dig att ta steget och flytta hem.

Ta med dig din familj, vänner eller kom själv till en minimässa i lättsam miljö där vi tillsammans visar upp Dalslands möjligheter gällande jobb, boende, skola, fritid och besöksnäring samtidigt som familjerna upplever Junibackens utställningar, teater och får åka en tur med Sagotåget.

Fri entré!

På Junibacken finns restaurang och möjlighet att köpa lunch, fika och annat gott för små och stora.

Exklusivt erbjudande denna dag; 20% rabatt i bokhandeln mellan kl. 09.00 - 13.00.

OBS! Möjligheten att åka Sagotåget gäller t o m kl 13.00.

När du har anmält dig skickas en bekräftelse till dig via mail med en QR kod som också är din inträdesbiljett till Junibacken.

 

Under Stockholmsbesöket representeras Dalsland av:

eDIT – ett Dalsland i tillväxt, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Åmåls kommuner, dalslandsdelen av Vänersborgs kommun, Dalslands Turist AB, Dalslands Sparbank samt det dalsländska näringslivet.

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag vill delta
16 jan 2019 (23:59)
0
eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, eDIT - Ett Dalsland i Tillväxt samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.