Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Drive Sweden/InfraSweden2030
Plats
Online
Datum
2 juni 2022
Tid
12:00 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Drive Sweden Lunch & Learn: Trafikverkets Färdplan digitaliserat vägtransportsystem 2022

I slutet av april presenterade Trafikverket Färdplan digitaliserat vägtransportsystem 2022. Planen, som visar myndighetens samlade riktning inom området, innehåller 34 konkreta åtgärder som ska spegla nya förutsättningar, utvecklingsbehov och åtgärdsförslag som bidrar till tillgänglighet i ett hållbart samhälle.

Den 2 juni arrangerar Drive Sweden ett Lunch & Learn tillsammans med InfraSweden2030 där Olof Johansson, programchef på Trafikverket, berättar mer om färdplanen.

Varmt välkomna!

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.