Invajo - Events tool

Nutid och framtid för mobilitetstjänsten LIMA

Arrangör
Drive Sweden
Plats
Online
Datum
18 maj 2021
Tid
09:00 - 10:00

Välkommen till ett digitalt event den 18 maj där vi kommer att presentera hur LIMA-tjänsten fungerar och hur den mottagits, insikter om utvecklingen av tjänsten samt planerna för framtiden.

LIMA-tjänsten testas just nu under en pilot på Lindholmen i Göteborg. Tjänsten är en MaaS-tjänst (Mobility as a Service) och samlar en rad olika resealternativ för anställda i området, med syfte att fler ska resa hållbart med delad mobilitet.

Under eventet kommer du att få ta del av:

  • Vad LIMA-tjänsten är och hur den fungerar
  • Feedback från testanvändare och -företag – hur reser de och hur vill de resa efter denna utmanande tid?
  • Vad nästa steg i utvecklingen är

Varmt välkommen den 18 maj kl 9.00-10.00!

Projektet är en del av samverkansprogrammet Nästa generations resor och transporter och finansieras till delar av Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, inom ramen för Drive Sweden.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Nutid och framtid för mobilitetstjänsten LIMA
17 maj 2021 (13:59)
0
Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.