Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Drive Sweden
Plats
Online
Datum
24 mars 2023
Tid
12:00 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

DRIVE SWEDEN Lunch & Learn: Insikter från införandet av tredjepartsförsäljning av kollektivtrafikbiljetter

Hur gick det när Trafikförvaltningen i Stockholm (SL) och Västtrafik öppnade upp sina system för att låta andra parter sälja deras kollektivtrafikbiljetter digitalt? I det här webbinariet får du ta del av projektpartners syn på utmaningar, framgångsfaktorer och lärdomar från införandeprocessen.

Under 2022 genomförde Expedition Mondial ett projekt med syfte att kartlägga framgångsfaktorer och utmaningar för att möjliggöra införande av digital hantering av kollektivtrafikbiljetter. Kartläggningen gjordes bland annat genom djupintervjuer med SL, Västtrafik och aktörer som säljer biljetter. Nu är resultaten analyserade, sammanställda och redo att presenteras. Välkommen att anmäla dig till Drive Swedens Lunch & Learn och ta del av lärdomarna!

Presentatörer:
Sara Othman, tjänstedesigner, Expedition Mondial
Felicia Palmqvist Nordling, tjänstedesigner, Expedition Mondial

Efter presentationen diskuterar bland annat Peter Rosenberg, affärsutvecklare, Västtrafik, Håkan Karlsson, projektledare, Stockholms Trafikförvaltning och Audun M. Solheim, Strategi- og utviklingssjef, Kolumbus www.kolumbus.no vilken utveckling de ser som behövs för att öka takten för att möjliggöra tredjepartförsäljning. Samtalet modereras av Jens Tångefjord, affärsutvecklare vid Svensk kollektivtrafik. 

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.