Invajo - Events tool
Plats
Scandic Continental
Datum
8 maj 2019
Tid
09:30 - 16:30

Vill du ta reda på hur autonoma skyttlar kan införas i just din stad?

Nu bjuder Autonomous Base Camp (ABC) in till en workshop där städernas egna, platsspecifika behov hamnar i centrum!
 
Ni kommer få chansen att diskutera, vara kreativa och interagera med flera av de mest inflytelserika aktörerna på marknaden, ta del av deras erfarenheter från utvecklingen runt om i världen och lyssna till andra behovsägare för att hitta likheter och ev. skillnader.
 
Den 8 maj 2019 vill vi därför träffa er i Stockholm på Scandic Continental för att tillsammans diskutera hur NI ser på autonoma mobilitetstjänster och hur de kan hjälpa till att möta framtidens transportutmaningar.
 
ABC har under det senaste året arrangerat flera workshops med olika fokus kopplat till självkörande skyttelbussar. Tillsammans med tillverkare och operatörer av autonoma fordon, aktörer inom kollektivtrafik och andra offentliga och privata aktörer har vi tillsammans börjat skapa en uppfattning om de problemställningar som behöver adresseras för implementering av autonoma mobilitetstjänster i stort och skyttelbussar i synnerhet. Vi har diskuterat teknisk utvecklingspotential, användningsområden, nischmarknader, affärsmodeller och mycket annat för att öka förståelsen för hur dessa olika parter kan samverka.