Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Donald Davies & Partners
Plats
Online
Datum
25 maj 2022
Tid
09:00 - 10:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Donald Davies Insights Webinar 2022


Välkommen till ett webinar med spännande insikter och kunskap inom projektledning – och utdelning av Donald Davies Stipendium 2022!

Den 25 maj, kl 9-10, bjuder vi in projektledare, förändringsledare, PMOs och dig som arbetar inom ett projekt, till ett live-streamat webinar från Uppsala. Vi bjuder på en föreläsning om spännande trender och framgångsfaktorer inom projekt. Tillsammans med Svenskt Projektforum delar vi även ut Donald Davies Stipendium 2022 – som tilldelas en projektledare som gjort det omöjliga möjligt i ett omfattande projekt!

NÄR: Onsdag 25 maj, kl 9.00 - 10.00
VAR: Livesändning via Zoom:https://us06web.zoom.us/j/84207776224 (OBS Ny länk!)

FRÅGOR VID TEKNISK SUPPORT
Veronica Björklund
0706-03 35 35

MORGONENS PROGRAM
08.50 Zoomlänken öppen
09.00 Spaning – Bransch & behov Per Eltell, vd, Donald Davies & Partners inleder
09.15 Projekt – en investering för framtiden, Maria Vestgöte, strategiskt ansvarig för certifieringsverksamheten, Svensk Projektforum
09.30 Donald Davies Stipendium 2022 - Juryns ordförande Anders Wrebo och representant från Svenskt Projektforum, presenterar årets finalister och årets vinnare utses. 
09.55 Tack för idag!

Programmet med reservation för ändringar.

MORGONENS TALARE
pereltellvddonalddaviespartners150x150px.jpg

Per Eltell, VD Donald Davies & Partners

mariavestgotesvenskprojektforum150x150px.jpg

Maria Vestgöte, strategiskt ansvarig för certifieringsverksamheten, Svensk Projektforum


ÅRETS FINALISTER TILL DONALD DAVIES STIPENDIUM 2022

En projektledare som gjort det omöjliga möjligt i ett omfattande projekt”. Donald Davies Stipendium tilldelas årligen en projektledare som gjort en extraordinär insats för att ro ett till synes omöjligt, omfattande eller på annat sätt komplext projekt i hamn. En föredömligt god ledare som gjort ett starkt intryck inom både projekt och verksamhet. Bakom stipendiet, som är öppet för alla, står Donald Davies & Partners. Samarbetspartner är Svenskt Projektforum. Läs mer om Petra Malmström, Tyréns AB; Mario Rivera, Camilla Hanke Sönnerqvist och Anette Granström, Uppsala kommun och Region Uppsala; och Patrik von Kellauer, Stora Enso här.

 

ddpstipendiumfinalister550x240.png

Hjärtligt välkommen!

Donald Davies & Partners

 

Komson AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Komson AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Komson AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.