Invajo - Events tool

Signatory Event 2021 "Successful leadership by allyship"

Online
22 september 2021
13:30 - 15:30
Lägg i kalender
Arrangör
Diversity Charter Sweden
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
22 september 2021
Tid
13:30 - 15:30

Signatory Event 2021 "Successful leadership by allyship"

Snart kommer ett spännande program till det årliga Signatory Event, men redan nu kan vi berätta att du får lyssna till...

7b6ab92114d9403a9c431f5c921ec4a0.JPG

Caroline Farberger VD ICA Försäkring, företagsledare, ekonom & ingenjör och styrelseledamot. Som manlig chef hade Caroline en ganska exkluderade chefsstil. Idag kan hon se att hon omedvetet premierade personer som liknade hen själv dvs andra män som också resonerade i siffror och strukturer. Nu värdesätter hon olikheter på ett helt annat sätt  och ser värdet av en inkluderande kultur. Caroline är tongivande inom frågor kring inkludering, mångfald och jämställdhet i näringslivet. 
Lyssna gärna på Carolines sommarprat i P1 från 2019.

Jacques Mwepu Kriminalvårdschef Anstalten Kumla, vilket är Sveriges största högsäkerhetsfängelse med de mest resurskrävande och farligaste brottslingarna. Du kommer få lyssna på en fängslande historia, flykting från DR Kongo, nationell och internationell karriär inom en myndighet som värnar om etnisk mångfald, chefen/ledarens roll i mångfald och jämställhets process, utanförskap och integration, skolan samt jobbet som viktiga integrations faktorer.
Lyssna gärna på Podden Chef Dilemma med Cissi Ewins samtal med Jacques från 2021.

Magdalena Gerger VD Systembolaget, ekonom, företagsledare och styrelseledamot. Systembolaget är ett människocentrerat bolag och får inte mäta sin försäljning. Tillsammans bidrar de nästan 6 000 medarbetarna till något större. Har satt i system att alla ska vara inkluderande och är jämställda på alla nivåer, men fortsätter att arbetat med de andra målen.
Lyssana gärna på Magdalenas sommarprat i P1 från 2015.

Deqa Abukar  entreprenör med bakgrund som politiker, journalist och statsvetare och grundare av BLING startup. Bling är ett entreprenörsnätverk som vill skapa positiv förändring genom att uppmuntra till entreprenörskap i utanförskapsområden och särskilt för kvinnor. 

Anna Carlsson Sigstedt, generalssekreterare Diversity Charter Sweden

Gabriella Wiila, ordförande Diveristy Charter Sweden & Business Director Spoon Publishing

Dessutom hälsas officiellt ett 20-tal nya medlemmar välkomna.

32q7837beskuren1.jpg

Moderator: Josephine Almanakis Sirander, kommunikationschef (Industrial & Digital Solutions) AFRY. 

                                               

Värd   Samarbetspartner Samarbetspartner
teliacompanylogo.png psoccassion.jpg afrylogotypliggandejpg1.jpg

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till medlemmar och gäster som är intresserade av medlemskap. Om du anmält dig och inte kommer utan att säga till kommer vi att debitera en no show-avgift på 250 SEK.

Bokning
Antal
Register member
0
Register guest
0
Diversity Charter Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Diversity Charter Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Diversity Charter Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.