Invajo - Events tool

PEPP HOUR MED SPECIALGÄSTEN NINA STRASSNER, HEAD OF DIVERSITY & PEO...

Online
24 mars 2021
10:00 - 11:00
Lägg i kalender
Arrangör
Diversity Charter Sweden
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
24 mars 2021
Tid
10:00 - 11:00

PEPP HOUR MED SPECIALGÄSTEN NINA STRASSNER, HEAD OF DIVERSITY & PEOPLE PROGRAMS FOR GERMANY AT SAP SE

ninastrassner.jpg

Vi laddar inför European Diversity Month i maj. Under den här timman peppar vi varandra och efter önskemål är dagens specialla gäst Nina Strassner, Head of Diversity & People Programs for Germany at SAP SE. SAP är en av Diversity Charter Germany stora medlemmar och ligger i framkant med sitt arbete när det gäller att få sina medarbetare engagerade i mångfald & inkludering.

sap2.jpg

Program
10:00: Inledning Anna Carlsson Sigstedt, generalsekreterare Diversity Charter Sweden
10:10: Specialgäst Nina Strassner, Head of Diversity & People Programs for Germany at SAP SE (Engelska)
10:35 Vi inspirerar varandra, får tips & råd.
11:00 Slut

Vi räknar med att du är aktiv och bidrar med pepp och delar mig dig av dina utmaningar och idéer. Du får gärna ha på din kameran. Vi kör via Teams. Länk skickas ut dagen innan.

Anmäl dig gärna tilll  vår LinkedIngrupp "Sweden -European Diversity Month" där du har möjlighet att få tips och råd från andra medlemmar. 

 

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till Diversity Charter Swedens medlemmar.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Anmälan Medlem
23 mars 2021 (12:00)
0
Diversity Charter Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Diversity Charter Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Diversity Charter Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.