Invajo - Events tool

FREDAGSKUNSKAP - MÄTA MÅNGFALD

Online
27 augusti 2021
08:30 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Diversity Charter Sweden
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
27 augusti 2021
Tid
08:30 - 10:00

FREDAGSKUNSKAP - MÄTA MÅNGFALD

Fredagskunskapen fokuserar på att mäta mångfald, ett tema som är återkommande hos Diversity Charter Sweden och som vi vet intresserar många företag och organisationer i sitt arbete med aktiva åtgärder inom alla diskrimineringsgrunder.
allatalarna.jpg
Ta del av hur organisationer bäst mäter mångfald samt praktiska exempel på hur organisationer arbetar med frågan när det gäller jämställdhet och etnisk mångfald. Dessutom samtalar vi kring debatten om vikten av att mäta mångfald eller inte.

Du får lyssna till
Maija Inkala, Allbright, tf. talesperson och projektledare, Allbright
Tina Ekström VD, Nyckeltalsinstitutet
Kristin Ekholm, People Data Analyst och HRIS Expert, Telia Company
Vibeke Stadling, ansvarig för mångfald & inkludering, Telia Sverige samt global HR-specialist inom hälsa och välmående inom Telia Company-koncernen
Natalia Farfan Santos Talent & Diversity Specialist,Tele2 (this part is in english)


 
Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till medlemmar och gäster som är intresserade av medlemskap. Om du anmält dig och inte kommer utan att säga till kommer vi att debitera en no show-avgift på 250 kr.

Bokning
Antal
Register member
0
Register guest
0
Diversity Charter Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Diversity Charter Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Diversity Charter Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.