Invajo - Events tool

Vårmötet 2019

Arrangör
Digpro
Plats
Skogshem & Wijk
Datum
21 - 22 maj 2019
Tid
10:00 - 15:30

Välkommen till vårt årliga användarmöte

Digpro användarförening bjuder in till

VÅRMÖTET 2019
Skogshem & Wijk, Lidingö, Stockholm

Den 21-22 maj (tisd-onsd v.21) 2019 är det äntligen dags för vår användarträff. Missa inte detta tillfälle att lyssna på intressanta föredrag och nätverka med branschkollegor. Konferensen kommer hållas på Skogshem & Wijk i Stockholm.

Årets program innehåller en del nya sessioner som vi tror kan vara intressanta för er.
Vi kommer även ha nöjet att lyssna på Göran Cars, professor i statsvetenskap på KTH, som kommer föreläsa om flytten av Kiruna, ett unikt infrastrukturprojekt med stora utmaningar.

Vi har även glädjen att kunna presentera en session med Crister Mattson, en av Sveriges starkaste profiler inom telekom. Crister kommer och föreläser för oss om hur bredband och utbyggnaden av den digitala infrastrukturen skapar förutsättningar för ett nytt samhälle.

Kostnad för konferensen är 5450 SEK exkl. moms vilket faktureras efter avslutad konferens.
I konferensavgiften ingår lunch, för- och eftermiddagskaffe för två dagar samt middag och kvällsaktivitet. Kostnaden för logi inkl. frukost är 1800 SEK/natt/person exkl. moms, kostnaden faktureras tillsammans med konferensavgiften. 

Anmälan, som görs via vårt bokningssystem är bindande och kan inte avbokas efter sista anmälningsdag som är den 18 april 2019.

För att få en ungefärlig bild över fördelning av konferenslokaler önskar vi att ni i anmälan anger vilka sessioner ni önskar delta i. Anmälan till sessionerna är inte bindande utan ni kan på plats välja en annan session än den ni har föranmält er till. Öppna den bifogade agendan i pdf (i menyn till höger) för mer detaljerad sessionsbeskrivning.

Systemen har vuxit mycket de senaste åren och det finns numera funktioner som berör nya grupper av användare. Hjälp oss gärna att sprida inbjudan till berörda i din organisation genom att dela denna länk:
https://sv-se.invajo.com/event/digpro/vårmötet2019


Varmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Vårmötet 2019
18 april 2019 (23:59)
Stängd
Digpro Solutions AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Digpro Solutions AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Digpro Solutions AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.