Invajo - Events tool

DEN VITA ÄLGEN

Online
1 september 2021 - 20 maj 2022
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Digitaliseringsinitiativet
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
1 september 2021 - 20 maj 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Belönar utmärkande digitaliseringsarbete

Bakgrund

DI har instiftat en utmärkelse för att uppmärksamma projekt och insatser viktiga för att driva digitaliseringen av verksamheterna framåt. Utmärkelsen - Den vita älgen - delas ut till medlemmar i DI i fem kategorier. Den 1 september 2021 delas priset ut för allra första gången. 


Nomineringar & jury

Fram till ca 2 veckor innan utmärkelserna delas ut kan bostadsbolgen som är med i DI nominera projekt till utmärkelsen. Juryn består av DI:s arbetsgrupp utom i kategorin Murbräckan där den första vinnaren röstades fram genom folkets röst.


Prisceremoni

Den 1 september delades priserna ut för allra första gången. 
Då delades priser ut i följande kategorier: Aktivast bolag, Initiativ, Ledning, Samverkan, Murbräckan och två Hedersomnämnanden.

Nästa utdelning sker 12 november.

 

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Sveriges Allmännytta använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sveriges Allmännytta. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sveriges Allmännytta samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.