Invajo - Events tool

Boende i centrum för smarta städers värdenätverk - Innovationsveckan

Online
7 oktober 2020
14:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Digitaliseringsinitiativet
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
7 oktober 2020
Tid
14:00 - 16:00

Boende i centrum för smarta städers värdenätverk

Hur gör vi den smarta staden till någonting bra? I Allmännyttans Digitaliseringsinitiativ samverkar 100 bostadsbolag för att driva digital transformation. Vi har bjudit in intressanta aktörer från vårt växande värdenätverk inom smart samhällsutveckling, med aktörer från både offentlig och privat sektor, till en paneldiskussion om morgondagens stad.

Under seminariet kommer vi att varva korta presentationer av Allmännyttans mest intressanta projekt med paneldiskussioner med flera intressanta experter inom AI, BI, informationssäkerhet, verksamhetsutveckling och integritet. Målet är två intressanta och berikande timmar med en levande diskussion om framtidens boende och livsmiljöer där publiken deltar i samtalet.

Foto: Ida Gyulai | Image Bank Sweden

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Webbinar 2020-10-07
6 okt 2020 (23:59)
0
Sveriges Allmännytta använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sveriges Allmännytta. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sveriges Allmännytta samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.