Invajo - Events tool

Så lyckas du med sociala och digitala medier

Arrangör
Digital Academy by Bonnier Magazines & Brands
Plats
Stockholm

NYA DATUM KOMMER UPP INOM KORT FÖR HÖSTEN!

 

Letar du efter de bästa kurserna för att lyckas med sociala medier, videoproduktion och annonsering på Facebook och Instagram. Då har du hittat rätt!

Välkommen till Digital Academy med Bonnier Magazines & Brands! Här bjuder branschens bästa föreläsare, digitala ledare, kreatörer och experter på uppdaterade, aktuella kurser om hur du kan lyckas med digitala medier. Varmt välkommen! Börja din digitala succéresa idag! 

Hur ska du nå ut med sociala medier? Hur producerar du bäst video på dina sociala plattformar? Och hur lyckas du med din annonsering på Facebook och Instagram? Dagens digitala medielandskap har aldrig tidigare utvecklats och förändrats så fort, och bjuder hela tiden på nya utmaningar för att du ska lyckas nå ut med ditt budskap och maximera dina affärer. Det vill vi hjälpa dig med!

Här på Bonnier Magazines & Brands arbetar några av branschens absolut bästa experter på att nå ut med varumärken digitalt. Varje vecka når vi 3 miljoner unika besökare med varumärken som Damernas värld, Sköna hem, Teknikens värld, Veckorevyn, amelia, STYLEBY & ToppHälsa. Vi driver också Nordens största influencernätverk med närmare 200 influencers och våra sociala kanaler har en räckvidd på flera miljoner varje vecka. Kort och gott – vi vet hur man driver mångmiljontrafik digitalt, vi vet hur man når ut med starka budskap digitalt och vi vet hur man bygger affärer och varumärken digitalt. Vi vet för att vi har en passion för kvalitet som sticker ut, för att alltid tänka stort, tänka nytt och tänka till, och för att vi jobbar med några av branschens absolut bästa digitala kreatörer, analytiker, ledare och experter.

Vi är en av Sveriges största digitala mediehus och har jobbat med utbildningar i tio år. Vi har startat Digital Academy för dig som vill lära dig mer och inspireras av det senaste inom digital kommunikation och marknadsföring. Vi erbjuder kurser inom sociala medier, videoproduktion samt Facebookannonsering. Syftet med kurserna är att du skall få med dig nya viktiga insikter för att själv kunna lyckas med din digitala kommunikation och affär. Vi ger dig praktiska verktyg och uppdaterade hand-on tips för att direkt kunna applicera och använda de i din vardag och yrkesliv.

Som digital chef för Bonnier Magazines & Brands, utsedd till bland annat Årets digitala ledare, Årets branschpersonlighet och inte minst mottagare av det globala förstapriset för Best use of social media på INMA Awards i San Francisco och författare till ”Digital succé – så lyckas du med sociala medier”, är jag idag en av Sveriges mest anlitade talare inom digitalisering och kommunikation i sociala och digitala medier. Det känns därför fantastiskt att vi nu startar en akademi där vi kommer att kunna erbjuda kurser med inte bara mig utan flera av våra absolut bästa digitala ledare, analytiker och kreatörer – som berättar om du hur du kan bygga din digitala succé.

Vi jobbar med branschens absolut bästa kursledare som Irena Pozar, Social media manager på Bonnier Magazines & Brands och chefredaktör för veckorevyn.com, Linnea Isaksson, Head of video content på Bonnier Magazines & Brands, Torbjörn Averås Skorup, Videoproducent på Bonnier Magazines & Brands, Henrik Bonnichesen, ansvarig för digital marknadsföring i sociala kanaler.

Alla dessa stjärnor jobbar varje dag digital kommunikation och därför är vi övertygade om att vi kan ge dig den bästa och mest aktuella utbildningen! Vi vet vad vi gör och strävar alltid efter att tänka stort, tänka nytt och tänka till - Vi kan digitala medier! 

Läs mer om våra kurser här! Scrolla ner för att boka.

Varmt välkommen till Digital Academy med Bonnier Magazines & Brands!

Här börjar resan till din digitala succé!

Frida Boisen
VP & Digital chef Bonnier Magazines & Brands
Chef för Digital Academy, Bonnier Magazines & Brands
 fridaboisens.png

 

 

Bokning
Pris
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

Kommentera

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.