Invajo - Events tool Skapa event gratis
Detta event har redan ägt rum!

Midsummer Cocktail Party

Arrangör
Dice Agency
Plats
Hallvägen 7B
Datum
22 - 23 juni 2018
Tid
21:00 - 03:00
Klädsel
Dress to impress
Åldersgräns
20

Midsummer Cocktail Party

It’s time for ANOTHER ONE! En av Sveriges största och mest älskade högtider är runt hörnet och det kommer vi såklart att fira, fast på ett lite annorlunda sätt. Istället för snaps och midsommarstång blir det vodka drinkar och palmträd. Istället för Per Gessle och Tomas Ledin blir det Wizkid, Rihanna, J Balvin, Maleek Berry, Migos och mycket mer!

Midsommarnatten sägs vara en av årets mest magiska nätter, så räkna goda drinkar, good vibes och grym musik från några av Stockholms mest rutinerade urban DJs med utsikt över Globen från terassen.
default

Kommentera

Dice Agency använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Dice Agency. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Dice Agency samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.