Invajo - Events tool

MHFA-utbildning Ungdom

Stockholm
Stockholm
Visa på karta
02/12, 10/03, 16/05
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Dana care & Coaching
Boka/OSA
Plats
Stockholm
Adress
Datum
2 december 2021 - 16 maj 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

MHFA, Första hjälpen för psykiska ohälsa

Mental Health First Aid /MHFA eller första hjälpen för psykisk ohälsa

Psykisk ohälsa växer i vårt samhälle och vi alla kan göra skillnad. Denna utbildning motsvarar hjärt och lugnräddningen, men för själen. Utbilningen vänder sig till dig som möter ungdomar mella 12-18 år. Du lär dig att bedöma, bemöta och erbjuda rätt stöd till den som behöver din hjälp. Ditt stöd för den som mår dåligt är avgörande och kan vara skillnaden mellen liv och död. 

Läs mer om utbildningen på vår hemsida:

Om MHFA-utildning

MHFA-utbildning ungdom

Under två intensiva heldagar (8-16:30) kommer vi att träffas fysiskt i en konferanslokal i Stockholm, adressen meddelas senare. I priset ingår, fika på förmiddag och eftermiddag samt kursmanualen från Karolinska institutet.

Det behövs inga förkunskaper till denna utbildning men det är en stor fördel om du har gått MI-utildningen innan.

Obsevera att anmälan är bindande. Du kan lämna din plats till någon annan vid hinder eller sjukdom men det går inte att avboka platsen.

Eftersom kursinnehållet är framtaget av Karolinksa institutet kan vi inte erbjuda vanliga nöjd-kund-garanti för denna utbildning. Om du av någon annan anledning blir missnöjd är du självklart välkommen att höra av dig till oss.

Begränsat antal platser, säkra din plats idag!

Dana Care & Coaching

PS. Behöver du betala kursavgiften via faktura kontakta oss via mejl, info@danacare.se

 

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Dana Care & Coaching använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Dana Care & Coaching. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Dana Care & Coaching samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.