Invajo - Events tool Get people together

Friluftslivets år 2021 - uppstartsmöte Sjuhärad

Online
9 mars 2021
17:30 - 19:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Cykla och Vandra i Sjuhärad
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
9 mars 2021
Tid
17:30 - 19:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Friluftslivets år 2021 - uppstartsmöte

Välkomna på uppstartsmöte kring Friluftslivets år 2021

 

Jag heter Erik Johnson och jobbar med något som heter Cykla och Vandra i Sjuhärad vilket är en gemensam satsning mellan kommunerna Borås, Herrljunga, Ulricehamn, Svenljunga och Tranemo. Vi jobbar tillsammans för att fler turister och Sjuhäradsbor ska få uppleva alla våra fina naturupplevelser. Mer om oss här: www.outdoorsjuharad.se

I år är det Friluftslivets år vilket är ett projekt som leds av Svenskt Friluftsliv med stöd av Naturvårdsverket och syftar till att få fler människor att prova friluftsliv och långsiktigt fortsätta, samt öka, medvetenheten om friluftslivets värden och om allemansrätten. Mer info finns här: www.luftenarfri.nu/om-projektet/

Kanske har ni redan hört om detta och också är på gång. Eller är inte alls insatt. Oavsett vill vi från de samverkande kommunerna träffa er digitalt och höra om ni planerat göra något och också om intresse finns att göra något tillsammans. Inbjudna är ca 400 st naturturismföretag, friluftsföretag, friluftsföreningar och idrottsföreningar med koppling till någon form av friluftsliv i ovan nämnda kommuner.
 
Tisdagen den 9 mars kl. 17:30 är ni välkomna på ett digitalt möte.

Länk till det digitala mötet kommer i ett bekräftelsemejl när ni anmält er (tänk på att kolla er skräppostmapp om ni inte fått något i er inkorg).
Vidarebefordra gärna inbjudan till fler i ditt företag eller förening.

OBS!
Mötet kommer spelas in och läggas ut på vår hemsida www.outdoorsjuharad.se (som "minnesanteckningar" för de som medverkade och info för de som inte kunnat deltaga).  

 


Med vänlig hälsning
Erik Johnson
Projektledare Cykla & Vandra i Sjuhärad

 

------------------------------------------------

BoråsBorås TME AB
Österlånggatan 17, 50338 Borås