Invajo - Events tool

CUPRA - Winter Experience

Holiday Club Åre
Åre Strand 4, Åre
Visa på karta
22 februari - 10 mars 2019
Arrangör
CUPRA Sverige
Boka/OSA
Plats
Holiday Club Åre
Datum
22 februari - 10 mars 2019
Åldersgräns
18 år och giltigt körkort

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga tillsammans med CUPRA Ateca!

CUPRA Winter Experience är en avancerad förarutbildning där du som deltagare, i snöiga och isiga förhållanden, utvecklar dina färdigheter som bilförare på vinterväglag.

Under ledning av professionella instruktörer, med Susanne Kottulinsky i spetsen, lärs färdigheter så som effektiv bromsning, korrekt riktningsbyte och lastväxling ut. Alla övningar sker under kontrollerade förhållanden på upplogade och anpassade sektioner på sjöis i Åre-regionen.

Naturligtvis kör du nya CUPRA Ateca samt Leon CUPRA ST. Du delar bil med ytterligare en deltagare.

I priset ingår del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg) på Holiday Club Åre inklusive 3-rätters middag, frukost samt lunch ute vid sjöisen. Dessutom ingår en härlig snöscooterupplevelse innan middagen. Eventet säljs som ett komplett paket vilket innebär att det inte är möjligt att bryta ut eller ändra vissa delar. Egen transport till/från eventet. Din betalning sker direkt via betalfunktionen.

Anmälan är bindande och är ej återbetalningsbar. Ett alternativt program kommer genomföras om CUPRA Sveriges organisation på plats gör bedömningen att upplevelsen eller säkerheten inte kan garanteras för det ordinarie upplägget.

Du kan registrera ytterligare 1 person per bokning. Efter registrering och betalning får du ett mail till din angivna e-postadress med en bekräftelse på din bokning.

 

Bokning
Datum
Pris
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
SEAT Sverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av SEAT Sverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, SEAT Sverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.