Invajo - Events tool
Plats
CSR Västsverige, Göteborgs Centrum för Hållbar Utveckling
Datum
9 oktober 2019
Tid
14:00 - 16:00

Workshop hållbarhetsverktyg - Worldfavors Hållbarhetsprofil

Välkommen på workshop för att lära dig mer om det digitala verktyget Worldfavors Hållbarhetsprofil!

CSR Västsveriges medlemmar får nu rabatt på en rad olika digitala hållbarhetsverktyg. För att ni ska ha möjlighet att höra mer om varje verktyg arrangerar vi en workshopserie under hösten - ett tillfälle för respektive verktyg. Nu har turen kommit till verktyget Worldfavors Hållbarhetsprofil. 

Worldfavors Hållbarhetsprofil möjliggör för företag och organisationer, oavsett bransch och storlek, att snyggt, enkelt och digitalt kommunicera och visualisera hållbarhetsarbetet till sina intressenter. Hållbarhetsprofilens standardiserade format gör den både jämförbar och förenklar förståelsen av innehållet. Profilen bygger på etablerade ramverk så som GRI och FNs globala hållbarhetsmål men också egna aktiviteter, KPI:er, policys etc. Det gör att alla kan använda den oavsett hur långt organisationen har kommit i sin hållbarhetsresa. I Worldfavors hållbarhetsnätverk kan användaren inte bara skapa och dela den egna profilen utan såklart också ta del av andras data för att utveckla sitt arbete och möjliggöra hållbara beslut.

På denna workshop får du testa och lära dig mer om verktyget samt ställa frågor till företaget Worldfavor som utvecklat Hållbarhetsprofilen. 

Som del av medlemskaperbjudandet så är Worldfavors Hållbarhetsprofil kostnadsfri för CSR Västsveriges medlemmar. 

För frågor om verktyget, vänligen kontakta Julia Cassel på Worldfavor: julia@worldfavor.com 

 

Program

14.00-16.00 Presentation av verktyget med möjlighet att testa och ställa frågor. Lättare fika kommer att serveras. 

 

Workshopen är kostnadsfri. Varmt välkommen!


 

worldfavorlogosquareblackfilled.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Workshopdeltagare
7 okt 2019 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.